Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010

Πώς μπορούν να συνδυασθούν τα αραιά νέφη που δημιουργούνται από τους μαζικούς αεροψεκασμούς με το σύστημα H.A.A.R.P.;

Το παραδεκτό από τη νέα τάξη υπαρχών σύστημα H.A.A.R.P βρίσκεται στην Αλάσκα. Ωστόσο καταγγέλλεται, χωρίς να γίνεται βέβαια παραδεκτό, ότι συστήματα H.A.A.R.P υπάρχουν και σε άλλα μέρη του κόσμου. Ας μιλήσουμε λοιπόν για το H.A.A.R.P και τα τεχνητά νέφη που είναι γεμάτα με οξείδια του αλουμινίου, χρησιμοποιώντας απλή φυσική. Μας λένε ότι τα τεχνητά αυτά νέφη, καθώς είναι λεπτά και επίπεδα, παίζουν το ρόλο ανακλαστικών επιφανειών. Μπορούν δηλαδή να ανακλάσουν και τα μικροκύματα που εκπέμπει το H.A.A.R.P και να τα στείλουν πέρα του ορίζοντος εκεί που θέλουν οι χειριστές του. Για ποιο λόγο; Μα είναι απλό. Το H.A.A.R.P μπορεί να εκπέμψει μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες (ELF) που μπορούν να διαμορφώσουν λόγω της υψηλής ισχύος τους τις συνειδήσεις μιας ολόκληρης πόλης. Το μειονέκτημα είναι ότι τα μικροκύματα εκπέμπονται προς τα πάνω, ενώ εμείς να τα στέλνουμε στο έδαφος. Δημιουργούμε λοιπόν στον ουρανό μια αντανακλαστική επιφάνεια και τα οδηγούμε εκεί που θέλουμε. Η απαιτούμενη εκτεταμένη ανακλαστική επιφάνεια, μπορούν να είναι επίπεδα τεχνητά ψεκαζόμενα νέφη που προκύπτουν από τη σταδιακή πλάτυνση και ένωση των ψεκαζόμενων λευκών λωρίδων από τα αεροπλάνα. Τα τεχνητά σύννεφα περιέχουν οξείδια μετάλλων (αλουμινίου) και επομένως εύκολα ιονίζονται (ηλεκτρίζονται).
Η ενέργεια που με την εκπομπή των μικροκυμάτων στέλνουν σε αυτά οι κεραίες του H.A.A.R.P, δημιουργεί με τη βοήθεια του φαινομένου HALL, πολύ εύκολα, ιονοσφαιρικού τύπου κυκλικά (κλειστά) μεταβαλλόμενα ρεύματα. Αυτά στην πράξη ειναί «ποτάμια» φορτισμένων σωματιδίων μέσα στα τεχνητά σύννεφα. Τα «ποτάμια» αυτά των φορτισμένων αερίων δεν έχουν αρχή και τέλος επειδή είναι κυκλικά. Εκεί που αρχίζουν εκεί τελειώνουν. Ένα όμως κυκλικό μεταβαλλόμενο ρεύμα, δημιουργεί ένα μεταβαλλόμενο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που εκπέμπει (οι συνάδελφοι φυσικοί να συγχωρήσουν την απλούστευση των όρων, χάριν των αναγνωστών) ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα το οποίο είναι ίδιο με το αρχικό μικροκύμα που εξεπέμφθει από το H.A.A.R.P και δημιούργησε το φαινόμένο HALL στο τεχνητό νέφος. Το δημιουργούμενο μικροκύμα εκπέμπεται προς κάθε κατεύθυνση και επομένως και προς το έδαφος. Που αλλού; Στον επιθυμητό στόχο (πόλη, χωριό κτλ).


Ποιές είναι οι επίσημες δικαιολογίες για τους μαζικούς αεροψεκασμούς;

Γίνονται, λέει, για το καλό μας διότι δημιουργούν ένα τεχνητό στρώμα οξειδίων του αλουμινίου ή του βαρίου που αντανακλά μέρος της υπεριώδους ακτινοβολίας του ήλιου, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στη Γη να διώχνει στο διάστημα ικανή ποσότητα θερμικής ενέργειας, ώστε να αποφευχθεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Ουσιαστικά, μονώνεται δηλαδή η Γη και αποκτά μια ασπίδα κατά του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Στέκουν όλες οι δικαιολογίες;

Όχι είναι η απάντηση που δίνουν Έλληνες αλλά και ξένοι ειδικοί σε όλο τον κόσμο. Εκατοντάδες επιστήμονες συγκεντρώνουν στοιχεία για τους αεροψεκασμούς, για τα ηλεκτρισμένα τεχνητά (ψεκασμένα) αραιά σύννεφα που φεγκοβολούν παλλόμενα, από την ενέργεια που δέχονται από το H.A.A.R.P και για τους χιλιάδες ανθρώπους που υποφέρουν από τις ψεκαζόμενες ουσίες.Λένε ότι ψεκασμοί γίνονται και κοινωφελείς σκοπούς. Τα ανακλώντα σωματίδια των οξειδίων του αλουμινίου δημιουργούν με τους ψεκασμούς ένα προστατευτικό στρώμα που ανακλά την ηλιακή ακτινοβολία σε περιοχές που έχουν ηλιοφάνεια και έτσι τις δροσίζουν.

Σχόλιο: Η Αγγλία το χειμώνα έχει πρόβλημα υπερθέρανσης; Μάλλον όχι.

Λένε ότι αν ήθελαν να μας ψεκάσουν με ψυχοφάρμακα ή ιούς δε θα ψέκαζαν με ηλιοφάν
εια ώστε να τους βλέπουμε, αλλά θα ψέκαζαν μέσα στα σύννεφα όταν είχε συννεφιά, ώστε να είναι και ευκολότερη η κάθοδος των σωματιδίψν πάνω στις κατοικημένες περιοχές.Μαζικοί Αεροψεκασμοί / Χημικές ουρές - ChemTrails

Μαζικοί Αεροψεκασμοί / Χημικές ουρές - ChemTrails
Χωρίς σχόλια. Μια εικόνα 1000 λέξεις ...

Άρχισαν ξαφνικά να ψεκάζουν!

Άρχισαν ξαφνικά να ψεκάζουν!
Απόδειξη: Εδώ βλέπουμε ότι πρίν δεν υπήρχαν ίχνη από τα δήθεν «παγωμένα καυσαέρια ή υδρατμοί» ή όπως θέλετε πείτε τα, και ξαφνικά άρχισαν να ψεκάζουν μαζικά. (ChemTrails) Η φωτογραφία τα λέει όλα.

Κυκλικοί Αεροψεκασμοί

Κυκλικοί Αεροψεκασμοί
Εκτός από τoυς αεροδιαδρόμους που χρησιμοποιούν για να ψεκάζουν, οι αεροψεκασμοί γίνονται και με κυκλικές πτήσεις. Η Φωτογραφία τα λέει όλα.

Αεροψεκασμοί και το βράδυ !!!

Αεροψεκασμοί και το βράδυ !!!
Κάποιοι λένε ότι εάν ήθελαν αντί να μας ψέκαζαν μέρα που τους βλέπουμε, γιατί δεν μας ψεκάζουν το βράδυ? Και ποιός είπε ότι δεν μας ψεκάζουν και την Νύχτα;

ChemTrails (Chemical Trails)

ChemTrails (Chemical Trails)
Αυτές είναι οι Χημικές ουρές (ChemTrails). Τα τυχόν «παγωμένα καυσαέρια ή υδρατμοί» χάνονται σε λίγα δευτερόλεπτα (ConTrails). Εαν μένουν και σταδιακά εξαπλώνονται, είναι χημικό ψεκάσιμο υλικό (ChemTrails).

ConTrails (Condensation Trails)

ConTrails (Condensation Trails)
Αυτά είναι τα τυχόν «παγωμένα καυσαέρια ή υδρατμοί» που αφήνουν τα αεροπλάνα και χάνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

NoTrails (Without Traces)

NoTrails (Without Traces)
Το αεροπλάνο δεν βγάζει καθόλου ίχνη από τα δήθεν «παγωμένα καυσαέρια ή υδρατμοί» δηλαδή τίποτα! (NoTrails)

NoTrails και ChemTrails !!!

NoTrails και ChemTrails !!!
Απόδειξη: Στα αριστερά υπάρχει ένα αεροπλάνο χωρίς να βγάζει ίχνη (NoTrails), και στα δεξιά υπάρχει ένα αεροπλάνο να βγάζει χημικές ουρές (ChemTrails), και αραιά τεχνητά χημικά νέφη που δημιουργούνται από τις μεγάλες λευκές γραμμές των αεροπλάνων.


Φυσικά σύννεφα και χημικές ουρές

Φυσικά σύννεφα και χημικές ουρές
Εδώ υπάρχουν φυσικά πυκνά σύννεφα και μεγάλες λευκές γραμμές των αεροπλάνων.
 

 

Χημικές ουρές πάνω από τα σύννεφα

Χημικές ουρές πάνω από τα σύννεφα
Οι αεροψεκασμοί γίνονται πάνω από τα φυσιολογικά πυκνά σύννεφα, και οι μεγάλες χημικές ουρές των αεροπλάνων, σταδιακά απλώνονται και δημιουργούνται τεχνητά αραιά χημικά «σύννεφα» να καλύπτουν τον ουρανό. (ChemClouds).

Τεχνητά αραιά χημικά «σύννεφα»

Τεχνητά αραιά χημικά «σύννεφα»
Όπως λέει και ο τίτλος: Τεχνητά αραιά χημικά «σύννεφα» που δημιουργούνται όποτε υπάρχει πρόγραμμα "επιχείρησης αεροψεκασμών", μετά από πολλές πτήσεις πέρα-δώθε, σταδιακά απλώνονται στον καθαρό γαλάζιο ουρανό. Αυτά τα «σύννεφα» (ChemClouds) σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν με τα φυσιολογικά πυκνά σύννεφα που συχνά υπάρχουν στον ουρανό σε χαμηλότερα υψόμετρα. (Natural Clouds).

Φυσιολογικά πυκνά σύννεφα

Φυσιολογικά πυκνά σύννεφα
Αυτά είναι τα φυσιολογικά πυκνά σύννεφα, που συχνά υπάρχουν στον ουρανό σε χαμηλότερα υψόμετρα. (Natural Clouds).

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή ανάρτηση.
    Νομίζω πως αυτό υπάρχει από το Β'Παγκόσμιο και ύστερα.Οπότε η δικαιολογία για την αντιστροφή του φαινομένου του θερμοκηπίου αποκλείεται αφού τότε δεν ασχολούνταν με τον κίνδυνο που ονομάζεται κλιματική αλλαγή αφού δεν ήταν πρωτεύον και έκτακτο θέμα(όχι πως τώρα είναι).Δεν ήταν καν γνωστό τότε!Είναι οφθαλμοφανές πως κάτι παίζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Site Translator-Μεταφραστής

Αναγνώστες

Το banner μας


Αντιγράψτε τον κωδικό για να τοποθετήσετε αυτό το banner στη σελίδα σας!

Sync it