Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

«Επείγουσα Δράση Γιατρών Χωρίς Σύνορα-Αγώνας Χωρίς Παράταση»








Επίλεκτοι Ποδοσφαιριστές και Γνωστοί Δημοσιογράφοι συμμετέχουν σε έναν ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα αφιερωμένο στην επείγουσα δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ), τη Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010, στις 16.00 στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού «Απόστολος Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση - που διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά με πρωτοβουλία της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Βριλησσίων και φέτος υποστηρίζεται από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ανοίγει την αυλαία των εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια των ΓΧΣ στην Ελλάδα. Οι Κρ. Βαζέχα. Γρ. Γεωργάτος, N. Νιόπλιας, Γ. Βάντσικ, Στ. Μανωλάς, Β. Τσιάρτας, Στρ. Αποστολάκης. Ντ. Μπατίστα «παρατάσσονται» απέναντι στους Μ. Σακελλαρόπουλο, Γ. Θειακό, Α. Σόμογλου, Σ. Κωσταβάρα, Μ. Σφακάκη, Γρ. Παπαβασιλείου, Κ. Καψιμάλη, Δ. Δανίκα σε μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση με ξεχωριστό σκοπό.

Μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφίας σκοράρουν υπέρ της ανθρωπιστικής δράσης και της επείγουσας παρέμβασης των ΓΧΣ στη διάρκεια μεγάλων ανθρωπιστικών κρίσεων σε μια χρονιά-ορόσημο. Φέτος οι ΓΧΣ συμπληρώνουν 20 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα χάρη στην έμπρακτη υποστήριξη της ελληνικής κοινωνίας που κάνει πράξη την ανθρωπιστική δράση «χωρίς σύνορα».
Το 1990, μια μικρή ομάδα Ελλήνων ίδρυσε το Ελληνικό Τμήμα των ΓΧΣ συμβάλλοντας ενεργά στο έργο της διεθνούς οργάνωσης που ξεκίνησε το 1971 για την παροχή ανεξάρτητης, ιατρικής ανθρωπιστικής δράσης. Σήμερα, συμμετέχουμε ενεργά σε επείγουσες και μακροχρόνιες παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται παγκοσμίως για την περίθαλψη και την ανακούφιση πληθυσμών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές, ένοπλες συγκρούσεις, βία, κοινωνικό αποκλεισμό ή επιδημίες.
Η ανταπόκριση και η σταθερή υποστήριξη των δωρητών μας, μας βοήθησε να παρέμβουμε μέσα σε λίγες ώρες μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Αϊτή, τις πλημμύρες στις Φιλιππίνες, τον τυφώνα στη Μιανμάρ και το σαρωτικό τσουνάμι στην Ινδονησία. Στον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό στην Αϊτή, ανταποκριθήκαμε από την πρώτη στιγμή περιθάλποντας μέχρι σήμερα 18.000 τραυματίες, πραγματοποιώντας περισσότερες από 2.000 χειρουργικές επεμβάσεις και μεταφέροντας 1.400 τόνους ιατροφαρμακευτικού υλικού και προμηθειών. Η οικονομική ενίσχυση μέσα από τον ιδιαίτερο αυτό ποδοσφαιρικό αγώνα θα στηρίξει τις παρεμβάσεις μας σε επείγουσες κρίσεις σε όλο τον κόσμο, κοντά ή μακριά από τα φώτα τις δημοσιότητας.
Ο μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας αφιερώνεται φέτος στη μνήμη του αθλητή Ιωσήφ Αμανατίδη, ο οποίος χάθηκε πρόωρα σε αυτοκινητικό δυστύχημα.
Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια και να ενισχύσουν τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα μπορούν να απευθυνθούν στις ακόλουθες διευθύνσεις:
- Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Ξενίας 15, Αμπελόκηποι, 210 - 5 200 500
- Μπουτίκ Παναθηναϊκού: 1. Ανδρέα Παπανδρέου 27 (πλησίον εμπορικού κέντρου Mall), Μαρούσι, 211 - 18 81 971, 2. Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λεωφ. Αλεξάνδρας, είσοδος Τσόχα, Θύρα 9-11, 210 - 64 37 333
- Αμανατίδης, Βριλήσσια, Λ. Πεντέλης 44, 210 - 80 49 622

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ
1/3, 4 μ.μ.
Γήπεδο του Παναθηναϊκού «Απόστολος Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας


Πηγή: http://www.forfree.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Site Translator-Μεταφραστής

Αναγνώστες

Το banner μας


Αντιγράψτε τον κωδικό για να τοποθετήσετε αυτό το banner στη σελίδα σας!

Sync it