Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010

Άνοιξε το gamato.info

Σήμερα το πρωί 7/2/2010 άνοιξε και πάλι η δημοφιλέστερη ελληνική ιστοσελίδα μοιράσματος αρχείων (torrents).
Το Gamato.info είχε κλείσει για ενάμιση μήνα για λόγους προληπτικούς ή νομικούς επειδή προηγουμένως είχε κλείσει και μία άλλη γνωστή torrent ιστοσελίδα.
Έτσι μετά από ενάμιση μήνα "συνδρόμου στέρησης" που υπέστησαν οι χρήστες του, ανοίγει ξανά υποσχόμενο χιλιάδες αρχεία για "κατέβασμα".....!
Βέβαια μετά από αυτές τις εμπειρίες που απέκτησαν οι διαχειριστές της ιστοσελίδας ανάρτησαν μία προειδοποίηση (disclaimer) οι οποίοι με άλλα λόγια λένε "Νίπτω τας χείρας".Disclaimer

Κανένα από τα αρχεία που εμφανίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον server.
Οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά από τους χρήστες αυτής της ιστοσελίδας.
Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας 
gamato.info δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για αυτά που δημοσιεύονται από τους χρήστες, ούτε για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια τους.Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα gamato.info για να διανέμετε ή να κατεβάζετε οποιοδήποτε υλικό εφόσον δεν έχετε τα νόμιμα δικαιώματα για να πράξετε κατ’ αυτόν τον τρόπο, εκτός εάν σας το επιτρέπει η νομοθεσία της χώρας σας.
Είναι κατ εξοχήν δική σας ευθύνη να τηρήσετε αυτούς τους όρους.
Με την εγγραφή σας και χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα 
gamato.info, εικάζεται ότι εσείς σαν χρήστης έχετε διαβάσει, καταλάβει και συμφωνήσει σε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουν οριστεί από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας αυτής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Site Translator-Μεταφραστής

Αναγνώστες

Το banner μας


Αντιγράψτε τον κωδικό για να τοποθετήσετε αυτό το banner στη σελίδα σας!

Sync it