Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς

Νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναδείχτηκε ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 50,12%.
Ο Σαμαράς γνωστός για τις δημοκρατικές του αντιλήψεις παραμύθιασε τις γιαγιάδες που ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία παραδοσιακά χωρίς να έχουν ιδέα για πιο λόγο ψηφίζουν και τις πήρε με το μέρος του.
Από την άλλη η Ντόρα Μπακογιάννη κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη...
Και με ένα μικρό ποσοστό ο Ζορό, Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Οι επιλογές των ψηφοφόρων της Ν. Δ. περιορισμένες 2 συντηρητικοί υποψήφιοι και μία γυναίκα γόνος της οικογένειας Μητσοτάκη.
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Πάλι Μητσοτάκηδες ή οι (άκρο)δεξιοί του Σαμαρά?
Με την εκλογή Σαμαρά η Ν.Δ. περνάει πλέον στον δεξιό χώρο και φεύγει από τον χώρο του κέντρου όπου υποστήριζαν πως είναι τα τελευταία χρόνια.
Υπίων τόνων ο Σαμαράς κέρδισε την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων της Ν.Δ.
Ίσως και το γεγονός ότι βρίσκεται σε σύγκρουση με την οικογένεια Μητσοτάκη να του έδωσε ένα πλεονέκτημα στον αγώνα του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
Μετά την δήλωση στήριξης του Δημήτρη Αβραμόπουλου προς τον Αντώνη Σαμαρά τα ποσοστά του ανέβηκαν και άλλο και η ήττα της Μπακογίαννη φαινόταν στον ορίζοντα.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος να θυμίσουμε πρώην δήμαρχος Αθηναίων εδρέωσε τα κωλονάκια στην Αθήνα (ναι, αυτά που ταλαιπωρούν και εσάς και εμένα και όλους μας και κυνδινεύουμε να μας πατήσουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα) επειδή ο κουμπάρος του είχε εταιρία κατασκευής των..
Χαρά στις τάξεις των (ακρο)δεξιών και εθνικιστικών ομάδων για την άνοδο Σαμαρά στην εξουσία.. Οι περισσότεροι θυμόμαστε το παρελθόν του Σαμαρά και τις απόψεις του..
Δυστυχώς μια μεγάλη δύναμη του κέντρου πέρασε πλέον στον χώρο της δεξιάς.
Σε μια χώρα που έχει υποφέρει τόσα πολλά από άκρο-δεξιούς και φασίστες σε λίγα χρόνια θα τους έχουμε πάλι πάνω από το κεφάλι μας να μας κυβερνάνε.
Μακάρι να κάνω λάθος και ο κ. Σαμαράς να με διαψεύσει αλλά δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό...
Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Site Translator-Μεταφραστής

Αναγνώστες

Το banner μας


Αντιγράψτε τον κωδικό για να τοποθετήσετε αυτό το banner στη σελίδα σας!

Sync it