Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

18 Λόγοι Για Να Μην Κάνετε Στα Παιδιά Σας Το Εμβόλιο Κατά Της Γρίπης

Εν περιλήψει, οι λόγοι είναι οι εξής:

1. Η αποκαλούμενη γρίπη των χοίρων είναι απλώς μια ακόμη γρίπη.
Δεν είναι ασυνήθιστα θανατηφόρα. Στην πραγματικότητα, η γρίπη των χοίρων (του ιού H1N1) είναι λιγότερο θανατηφόρα από πολλές άλλες επιδημίες γρίπης. Κανένα από τα πρώτα 1.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης στην Ιαπωνία και την Κίνα δεν κατέληξε σε θάνατο. Τα αμερικάνικα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών αναφέρουν ότι 36.000 Αμερικάνοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τη γρίπη, αλλά, ωστόσο, σε μια περίοδο 9 μηνών (από το Μάρτιο έως και τον Αύγουστο του 2009) η νέα γρίπη προκάλεσε το θάνατο μόνο 500-600 ανθρώπων στις ΗΠΑ. Η γρίπη των χοίρων έχει ήδη περάσει από το Νότιο ημισφαίριο κατά την επικίνδυνη για αυτό εποχή γρίπης χωρίς καμ προειδοποίηση.
Ο Π.Ο.Υ. παρουσιάζει μόνο τις υπερβολικές αναφορές σχετικά με την εισαγωγή ατόμων στο νοσοκομείο λόγω γρίπης.

Η έκθεση στη γρίπη και η ανάπτυξη με φυσικό τρόπο αντισωμάτων παρέχει προστασία και για μελλοντικές ενώ αντίθετα, η τεχνητή ανάπτυξη αντισωμάτων μέσω των εμβολίων είναι πιο προβληματική από τη φυσική έκθεση στον ιό της γρίπης. Όταν από το καλοκαίρι του 2009 οι Αμερικανοί εκτέθηκαν στον ιό της γρίπης των χοίρων Η1Ν1, εκδηλώθηκαν πολύ λιγότεροι θάνατοι και εισαγωγές σε νοσοκομείο από ό,τι συνήθως εκδηλώνεται με την εποχιακή γρίπη.


2. Οι αρχές δημόσιας υγείας παραδέχονται έμμεσα ότι οι προηγούμενες εκστρατείες εμβολιασμών για τη γρίπη δεν είχαν καμιά αξία.

Είναι η πρώτη φορά σήμερα που συστήνεται ταυτόχρονα εμβολιασμός και για την εποχιακή και την επιδημική γρίπη. Και τα δυο είδη εμβολίων γρίπης απαιτούν δυο δόσεις, λόγω του ότι η μια δόση αποτυγχάνει να δημιουργήσει αρκετά αντισώματα. Τα πολύ μικρά παιδιά και οι πολύ ηλικιωμένοι, οι ομάδες υψηλού κινδύνου δηλαδή, μπορεί να μην δημιουργήσουν επαρκή αντισώματα ύστερα από τον εμβολιασμό για γρίπη. Αυτό αποτελεί μια παραδοχή του γεγονότος ότι οι προηγούμενες εκστρατείες εμβολιασμών κατά της γρίπης ήταν στην πραγματικότητα άχρηστες.Οι ίδιοι άνθρωποι που κυκλοφόρησαν τα άχρηστα εμβόλια του παρελθόντος σήμερα σας προτείνουν το νέο εμβόλιο γρίπης. Θα τους εμπιστευτείτε αυτή τη φορά?


3. Εκτός από την αποτυχία παραγωγής αρκετών αντισωμάτων με τα εμβόλια, τα εμβόλια κατά της γρίπης των χοίρων σας προσφέρονται από ανθρώπους οι οποίοι προηγούμενα ήταν ανίκανοι να δημιουργήσουν ένα εμβόλιο εποχικής γρίπης που να ταιριάζει με το στέλεχος του ιού της γρίπης που αφορούσε. Τα τελευταία χρόνια οι εμβολιασμοί για γρίπη ήταν εντελώς άχρηστοι επειδή το στέλεχος του ιού της γρίπης που ήταν υπό μετάδοση δεν ταίριαζε με το στέλεχος του ιού της γρίπης που είχε το εμβόλιο. Οι αρχές ισχυρίζονται ότι το στέλεχος του ιού που μεταδίδεται στα μέσα Σεπτέμβρη του 2009 είναι ο Η1Ν1 της γρίπης των χοίρων, ο οποίος φαίνεται να είναι λιγότερο επιθετικός σε σχέση με τα προηγούμενα στελέχη του ιού της εποχικής γρίπης. Αν τα στοιχεία αυτά είναι σωστά, τότε γιατί να κάνουμε το εμβόλιο της εποχικής γρίπης αυτό το χρόνο?


4. Τέσσερις τουλάχιστον διαφορετικές εταιρείες θα παρασκευάσουν τα εμβόλια πιθανόν με διαφορετικές πρόσθετες ουσίες (τις αποκαλούμενες ανοσο-ενισχυτικές) και διαφορετικές τεχνικές μεθόδους η καθεμία. Οι δυο δόσεις του θα είναι αρχικά σε ένα φιαλίδιο αλλά σε περίπτωση έλλειψη προσφοράς, αυτές θα αραιώνονται προκειμένου να παραχθούν περισσότερες δόσεις για να προστεθούν αργότερα ανοσο-ενισχυτικές ουσίες που θα προκαλέσουν μια ισχυρότερη ανοσολογική αντίδραση. Οι ανοσο- ενισχυτικές ουσίες που προστίθενται στα εμβόλια προκειμένου να επαυξήσουν την παραγωγή αντισωμάτων μπορεί να προκαλέσουν αυτοάνοσες αντιδράσεις. Τέτοιες ανοσο-ενισχυτικές ουσίες είναι:
  • ο υδράργυρος που βρίσκεται στην ουσία θυμεροζάλη (thimerosal),
  • το αλουμίνιο και
  • το σκουαλένιο (squalene).
Θα αφήνατε ποτέ τα παιδιά σας να κάνουν ένεση με μόλυβδο? Τότε γιατί υπογράφετε ένα έντυπο συναίνεσης για να γίνει ένεση στα παιδιά σας με υδράργυρο που είναι πολύ πιο τοξικός για τον εγκέφαλο απ’ ό,τι ο μόλυβδος? Ο υδράργυρος μπορεί στην κυριολεξία να κάψει τον εγκέφαλο των παιδιών μας.


5. Είναι η πρώτη φορά που έχουν χρησιμοποιηθεί εικονικά εμβόλια προκειμένου να δώσει ο αμερικάνικος Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) την έγκρισή του. Τα εικονικά εμβόλια χρησιμοποιούνται προκειμένου να δοθεί η έγκριση των τεχνικών μεθόδων παραγωγής τους και λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία τους προστίθεται το στέλεχος του ιού που έχει επικρατήσει στην ασθένεια. Μην κάνετε στα παιδιά σας πειραματικά εμβόλια! Πράγματι, τα εικονικά εμβόλια έχουν δοκιμαστεί σε υγιή παιδιά και ενήλικες, δεν είναι όμως τα ίδια με εκείνα που θα δώσουν στα παιδιά σας.

  • Τα παιδιά με άσθμα, αλλεργίες, διαβήτη τύπου Ι, κ.λπ. κινδυνεύουν περισσότερο από παρενέργειες.
  • Στα παιδιά κάτω των 2 ετών δεν έχει αναπτυχθεί επαρκής αιματοεγκεφαλικός φραγμός και μπορεί να αποκτήσουν λοιμώξεις του εγκεφάλου προκαλώντας συμπτώματα που ονομάζονται αυτισμός.
  • Δε θα έπρεπε να εμβολιάζονται τα βρέφη με ιούς.

6. Ο υπερβολικός εμβολιασμός είναι μια συνήθης πρακτική στην Αμερική (και την Ελλάδα) σημ. Τοξότισσας) σήμερα. Τα παιδιά στην Αμερική υποβάλλονται σε 29 δόσεις εμβολιασμών έως την ηλικία των 2 ετών. Αυτό σημαίνει ότι σε όλη τη διάρκεια της πιο κρίσιμης περιόδου ανάπτυξης των παιδιών μας βάζουμε από λίγη ασθένεια στον οργανισμό των παιδιών μας. Οι ζωόφιλοι έχουν σταματήσει τους επανειλημμένους εμβολιασμούς στους σκύλους λόγω των εμφανών παρενεργειών τους.

7. Οι αρχές της δημόσιας υγείας ζητούν τον εμβολιασμό των εγκύων γυναικών, υποβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον εμβρυϊκό εγκέφαλο σε μια σκόπιμη βιολογική επίθεση.
Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η έκθεση στους ιούς γρίπης εγκύων γυναικών προκαλεί στο έμβρυο ένα παρόμοιο πρότυπο γονιδιακής έκφρασης με εκείνο των αυτιστικών παιδιών. Αυτό αποτελεί μια έμμεση παραδοχή ότι τα εμβόλια, τα οποία εγχύουν στους ανθρώπους τον ιό της γρίπης, προκαλούν αυτισμό.

8. Η κλασσική ιατρική σήμερα δεν έχει δώσει καμία εξήγηση για τον αυτισμό παρά την ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση των κρουσμάτων. Ωστόσο, κρούσματα αυτισμού δεν παρατηρούνται στα παιδιά της θρησκευτικής μειονότητας των Amish που δεν εμβολιάζονται. Δείτε το ψέμα της κλασσικής ιατρικής.

9. Τα παιδιά στο σχολείο είναι πιθανό να λάβουν ένα εισπνεόμενο εμβόλιο (το Flu-Mist) που δεν απαιτεί τρύπημα με βελόνα. Αυτός ο τρόπος όμως εμβολιασμού με ζώντες ιούς προκαλεί τέτοια εξάπλωση του ιού ώστε θα μεταδοθεί και στα μέλη της οικογένειας των παιδιών. Θαυμάσια αρχή για να ξεκινήσει μια επιδημία!

10. Η τριπλή ταυτότητα του ιού δείχνει να είναι κατασκευασμένη από ανθρώπους. Ο ιός Η1Ν1 της γρίπης των χοίρων εμφανίστηκε τυχαία το 2009 στο Μεξικό, την ίδια εβδομάδα που ο Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί επισκέφτηκε τον Πρόεδρο του Μεξικού Φελίπε Γκαλντερόν, όπου ανακοίνωσε ότι η Γαλλία σκοπεύει να κατασκευάσει ένα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων εργοστάσιο παραγωγής εμβολίων στο Μεξικό. Ένα άρθρο του Ρον Μαλόνι στην εφημερίδα Seguin, Texas Gazette-Enterprise μιλάει για μια rehearsal καταστροφή από πανδημία που θα ξεκινήσει στις 2 Μαΐου 2009. Το άρθρο λέει ότι «η υπηρεσία πρώτων βοηθειών της επαρχίας της Γουαδελούπης αλλά και οι αντίστοιχες υπηρεσίες σε όλη τη χώρα προετοιμάζονται για ένα τέτοιο ενδεχόμενο…». Αυτό σημαίνει ότι οι υπηρεσίες υγείας των Η.Π.Α. είχαν κάνει μια πρόβα μαζικών εμβολιασμών πριν την ανακοίνωση της εκδήλωσης γρίπης στο Μεξικό. Οι ιολόγοι παραδέχονται ότι αυτός ο ιός εν μέρει γρίπης χοίρων, πιθήκων και ανθρώπων μαζί πρέπει να πήρε καιρό για να αναπτυχθεί. Παρ’ όλα αυτά, μ’ ένα μυστήριο τρόπο δεν ανιχνεύτηκε από τις εκατοντάδες αρμόδιες υπηρεσίες καταγραφής σε όλον τον κόσμο. Ο Προϊστάμενος Ιατρικών Υπηρεσιών της επαρχίας Ντάλας, ιατρό Τζον Κάρλο, στις 24 Απριλίου 2009, alludes ότι το στέλεχος Η1Ν1 της γρίπης των χοίρων πιθανόν παρασκευάστηκε σε εργαστήριο. Λέει συγκεκριμένα: «Αυτό το στέλεχος της γρίπης των χοίρων που καλλιεργήθηκε σε εργαστήριο και στην πραγματικότητα δεν είχε βρεθεί πουθενά στις Η.Π.Α. και τον υπόλοιπο κόσμο, είναι πράγματι ένα νέο στέλεχος γρίπης» (εφημερίδα Globe Mail, Καναδάς).

11. Θυμηθείτε την τρομοκρατία με τη γρίπη το χοίρων το 1976. Εν μέσω μιας πολιτικά φορτισμένης ατμόσφαιρας όπου ο Τζεραλντ Φορντ διεκδικούσε την Προεδρία, εκδηλώθηκε η γρίπη των χοίρων σε μια στρατιωτική βάση. Παρασκευάστηκε το εμβόλιο και εμβολιάστηκαν εκατομμύρια Αμερικανών. Το εμβόλιο όμως αποδείχτηκε χειρότερο από την ασθένεια προκαλώντας εκατοντάδες περιστατικά με σύνδρομο Γκυλαίν Μπαρέ και μερικούς θανάτους.

Σε επανάληψη του παρελθόντος, ο Λευκός Οίκος και πάλι εμπλέκεται ευθέως στην προώθηση του εμβολίου για τον ιό Η1Ν1 της γρίπης των χοίρων. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα πληρώσει με δικά της κονδύλια τους σχολικούς εμβολιασμούς, την προώθηση των εμβολίων με διαφημιστικές πινακίδες στους δρόμους και τηλεοπτικές διαφημίσεις και τη διεξαγωγή στρατιωτικού τύπου μαζικούς εμβολιασμούς με τέτοιο ταχύ ρυθμό που εάν παρουσιαστούν παρενέργειες, θα ‘ναι πολύ αργά. Ο κόσμος θα έχει ήδη εμβολιαστεί. Πάνω από 9 δις δολάρια θα ξοδέψει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση για την ανάπτυξη και προώθηση ενός αναπόδεικτου και πειραματικού εμβολίου γρίπης.Μη γίνετε πειραματόζωα της κυβέρνησης!

12. Ερευνητές προειδοποιούν ότι η κατάχρηση εμβολίων γρίπης και αντιγριπικών φαρμάκων όπως το Tamiflu και το Relenza ασκεί γενετική πίεση στους ιούς γρίπης και είναι πιθανόν αυτοί να μεταλλαχτούν σε ένα πιο θανατηφόρο στέλεχος. Οι αρχές δημόσιας υγείας των Η.Π.Α. ζητούν από το 70% του πληθυσμού να εμβολιαστεί για τη γρίπη, γεγονός που θα διπλασιάσει το ποσοστό εμβολιασμού κάθε άλλης προηγούμενης περιόδου. Τούτο θα ασκήσει ακόμη μεγαλύτερη γενετική πίεση στον ιό της γρίπης ώστε να μεταλλαχτεί σε ένα πιο επιθετικό στέλεχος.

13. Τα περισσότερα στελέχη της εποχιακής γρίπης τύπου Α (Η1Ν1) που εξετάστηκαν στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες είναι ανθεκτικά σήμερα στο Tamiflu (oseltamivir). Το Tamiflu είναι ένα σχεδόν άχρηστο φάρμακο για την εποχιακή γρίπη. Σύμφωνα με στοιχεία των Κέντρων Ελέγχου Ασθενειών, σε 1.148 δείγματα με τον ιό της εποχιακής γρίπης τα 1.143 (ποσοστό 99,6%) ήταν ανθεκτικά στο Tamiflu! (Παρ΄όλ΄αυτά προτείνεται από τον ίδιο τον ΠΟΥ! (IHR)-σημ. Τοξότισσας)


14. Καθώς ξεκινάει η περίοδος γρίπης, είναι πιθανό η ομοσπονδιακή κυβέρνηση να προσπαθήσει να πείσει ή να απαιτήσει τον εμβολιασμό των Αμερικανών (και των Ελλήνων, η Ελληνική κυβέρνηση, ως "βαγονάκια στο τρένο του ΠΟΥ... σημ. Τοξότισσας). Η Γαλλία έχει ήδη παραγγείλει αρκετά εμβόλια και έχει ανακοινώσει ότι ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός. Οι Η.Π.Α. φαίνεται να περιμένουν για αργότερα να ζητήσουν το μαζικό εμβολιασμό, όταν ο φόβος του κόσμου θα είναι αρκετός για να συναινέσει στον εμβολιασμό. Αναφέρεται ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προσλαμβάνει άτομα που θα επισκέπτονται σπίτια ανεμβολίαστων παιδιών. Αυτό μοιάζει με τη βιβλική ιστορία του Φαραώ που επιχείρησε να εξολοθρεύσει τα παιδιά των Ισραηλιτών. Μήπως πρέπει κι εμείς να κρύβουμε τα παιδιά μας?

15. Κάθε εποχή που κυκλοφορεί γρίπη οι αρχές για τη δημόσια υγεία τρομοκρατούν τον κόσμογια να μπει στη σειρά και να κάνει το εμβόλιο γρίπης. Επανειλημμένα δημοσιεύουν ψευδή στατιστικά στοιχεία με 36.000 θάνατους ετησίως από τη γρίπη προκειμένου να τρομάξουν τον κόσμο και να εμβολιαστεί. Τα στοιχεία αυτά όμως βασίζονται κυρίως σε θανάτους ηλικιωμένων από πνευμονία σε συνδυασμό με τη γρίπη. Το πιθανότερο είναι οι θάνατοι από γρίπη ετησίως να ανέρχονται μόνο σε 5.000-6.000 κι αυτοί αφορούν κυρίως ανοσοκατεσταλμένα άτομα, όσους έχουν κάνει εισαγωγή σε νοσοκομείο, άτομα με αυτοάνοσες ασθένειες ή άλλα προβλήματα υγείας. Όπως προαναφέρθηκε, ενώ η γρίπη των χοίρων σε φάση έξαρσης προξένησε τους πρώτους 6 μήνες 500-600 θανάτους θεωρείται πιο επικίνδυνη από την εποχιακή γρίπη σύμφωνα με τις αρχές δημόσιας υγείας. Τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών αφού παραγγείλουν πρώτα τα εμβόλια ύστερα λειτουργούν ως υπηρεσία δημοσίων σχέσεων που θα πείσει τον κόσμο να πληρώσει γι’ αυτά. Σ’ ένα πληθυσμό 325 Αμερικανών, όπου χορηγούνται κάθε χρόνο μόνο 100 εκατομμύρια δόσεις εμβολιασμών για τη γρίπη,καμία επιδημία δεν έχει εκδηλωθεί μεταξύ των ανεμβολίαστων.

16. Με ανεύθυνο τρόπο τα μέσα ενημέρωσης φουντώνουν τους αβάσιμους φόβους για την επερχόμενη γρίπη. Πόσο ηθικό είναι αλήθεια οι εφημερίδες να δημοσιεύουν το θάνατο ένα ανθρώπου από τη γρίπη των χοίρων όταν υποτίθεται πως πεθαίνουν χιλιάδες από τη γρίπη ετησίως?Στο παρελθόν ενώ τα μέσα ενημέρωσης δεν δημοσίευαν κανένα θάνατο από τη γρίπη, αυτή τη φορά θέλουν να τρομάξουν τον κόσμο. Γιατί? Δείτε το παρακάτω διάγραμμα. Δείχνει ότι η έξαρση της τελευταίας γρίπης του 2009 κορυφώθηκε την 23η εβδομάδα και ύστερα μειώθηκε σημαντικά.



Αν και ο θάνατος οποιουδήποτε παιδιού λόγω γρίπης πρέπει να θεωρείται τραγωδία και ο αριθμός των παιδιών που θεωρήθηκε ότι πέθαναν από γρίπη το 2009 είναι μεγαλύτερος από τις προηγούμενες χρονιές ως ποσοστό, σε απόλυτες τιμές δεν υπάρχει σημαντική αύξηση, όπως βλέπετε στο παρακάτω διάγραμμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των Κέντρων Ελέγχου Ασθενειών, μέσα σε 34 εβδομάδες και έως τις 29 Αυγούστου 2009 υπήρξαν 236 εισαγωγές στο νοσοκομείο και 37 θάνατοι λόγω γρίπης, δηλαδή ανά Πολιτεία αντιστοιχούν μόλις 5 εισαγωγές σε νοσοκομείο και λιγότερο από ένας θάνατος, γεγονός που βρίσκεται «κάτω από όριο επιδημίας».

17. Οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας εκτελούν με ανεύθυνο τρόπο την αποστολή που έχουν για την ενίσχυση της ανοσίας έναντι της γρίπης. Δε δίνουν καμία άλλη επιλογή πέραν των προβληματικών εμβολίων και των αντιγριπικών φαρμάκων,Προστατέψτε την οικογένειά σας. Θωρακείστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις ότι οι βιταμίνες C και D δυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και το ιχνοστοιχείο σελήνιο προλαμβάνει τη χειρότερη μορφή της ασθένειας, στην οποία γεμίζουν οι πνεύμονες υγρό και το προσβεβλημένο από τη γρίπη άτομο κυριολεκτικά καταρρέει. Η μόνη οφθαλμοφανής εξήγηση του λόγου που η γρίπη εκδηλώνεται περισσότερο τους χειμερινούς μήνες είναι η έλλειψη της παραγόμενης μέσω της ηλιακής ακτινοβολίας βιταμίνης D.

18. Θα μάθουμε ποτέ άραγε ότι το εμβόλιο γι’ αυτή τη γρίπη είναι το ίδιο θανατηφόρο? Το 1993 η ομοσπονδιακή κυβέρνηση απέκρυψε ότι ένα θανατηφόρο εμβόλιο για τη γρίπη σκότωσε χιλιάδες ασθενείς στο σπίτι τους. Ήταν η πρώτη φορά που το κόστος για τα εμβόλια γρίπης καλύφθηκε από το κρατικό σύστημα κοινωνικής ασφάλισης Medicare. Η θνησιμότητα από τα εμβόλια ήταν τέτοιας έκτασης που για πρώτη φορά από την ισπανική γρίπη του 1918 μειώθηκε το προσδόκιμο ζωής των Αμερικανών. Επειδή τα στοιχεία για τη θνησιμότητα κάνουν κάνα δυο χρόνια να ανακοινωθούν μπορεί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση να θελήσει να μην αποκαλύψει την πραγματική θνησιμότητα ούτε και εάν αυτή συνδέεται με τη γρίπη ή τα εμβόλια.
Λέτε να μη συμβεί? Μα, συνέβη ήδη το 1993!

2 σχόλια:

  1. Μπράβο Αντώνη!Βλέπω επέστρεψες δριμύτερος με πολύ ενδιαφέροντα και ουσιώδη θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ,ΑΝΤΩΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Site Translator-Μεταφραστής

Αναγνώστες

Το banner μας


Αντιγράψτε τον κωδικό για να τοποθετήσετε αυτό το banner στη σελίδα σας!

Sync it