Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Έρωτας,έρωτας,έρωτας......τίποτα άλλο δε θα ακούσουμε;;

Βαρέθηκα να ακούω συνέχεια τραγούδια με θέμα την ΕΡΩΤΙΚΗ αγάπη.Πιστεύω πως η πλειονότητα των τραγουδιών έχει αυτό το θέμα δηλαδή πάνω από το 50%!!!(Όχι ότι έχω κάνει έρευνα αλλά σίγουρα το έχουμε παρατηρήσει όλοι μας)Τόσα θέματα υπάρχουν,τόσες καταστάσεις εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μας,τόσα προβλήματα,τόσες δυστυχίες αλλά λίγοι είναι οι μουσικοί,οι τραγουδιστές και οι ακροατές που ασχολούνται με αυτά τα <<μικρής σημασίας>> θέματα....Λίγοι είναι αυτοί που θίγουν καταστάσεις.
Επικρατεί ένα πανδαιμόνιο με τα ερωτικά τραγούδια σα να ερωτεύτηκαν όλοι πραγματικά....
Αλλά δυστυχώς πουλάνε πολύ αυτά τα τραγούδια,πλασάρονται στους υπερευτυχείς και <<ερωτευμένους>> καταναλωτές και τελικά πολλοί  μουσικοί αφού εξαρτώνται οικονομικά συνεχίζουν τη σύνθεση τέτοιων τραγουδιών.Για αυτό οι πιο γνωστοί  <<μουσικοί - τραγουδιστές>> πουλούν όλο τέτοια.


Επιπλέον,ο έρωτας αφορά μόνο τη σχέση μεταξύ μόνο 2 ατόμων (υπάρχουν τώρα πια και άλλες περιπτώσεις αλλά ας τις αποφεύγουμε καλύτερα...).Υπάρχουν άλλες είδους σχέσεις μεταξύ περισσοτέρων ανθρώπων ή ακόμα και όλης την ανθρωπότητας ή όλου του πλανήτη ή όλης της ύπαρξης όμως δεν ακούω σχεδόν τίποτα για αυτά.Τα έχουμε παραμερίσει για να ευχαριστήσουμε τον εγωισμό μας....Χάνουμε την ανθρωπιά μας,τη σκέψη μας,τη λογική μας,την αλήθεια μας!

2 σχόλια:

  1. ΟΣΟ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ!ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ "ΘΛΙΒΕΡΟ" ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Site Translator-Μεταφραστής

Αναγνώστες

Το banner μας


Αντιγράψτε τον κωδικό για να τοποθετήσετε αυτό το banner στη σελίδα σας!

Sync it