Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Ξυλοδαρμός σε ακτιβιστή για τα δικαιώματα των πεζών


Τελικά συνέβη. Μετά από τρία χρόνια, 10.000 αυτοκολλητές και 700.000 αυτοκόλλητα με το γάιδαρο, ένας πολίτης που διαμαρτυρήθηκε έμπρακτα για κατάληψη πεζοδρομίου κολλώντας αυτοκόλλητο στο τζάμι αυτοκινήτου, δέχτηκε επίθεση από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, αλλά και από τον ιδιοκτήτη της καφετέριας!
Το επεισόδιο έγινε την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου στο Γκάζι, σε μια περιοχή όπου τα τραπεζοκαθίσματα και τα αυτοκίνητα διεκδικούν με επιτυχία το δημόσιο χώρο και εκδιώκουν με συνέπεια τους πεζούς, περαστικούς ή κατοίκους της περιοχής.
Τα όργανα της τάξης δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στο ρόλο τους. Κανείς δεν ενόχλησε τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος αφού χτύπησε τον αυτοκολλητή που τόλμησε να αγγίξει το περιουσιακό στοιχείο του, πήρε ανενόχλητος το αυτοκίνητό του και έφυγε, χωρίς κανείς να βεβαιώσει την παράβασή του και χωρίς να αναζητείται από την αστυνομία, η οποία όμως φρόντισε να... συλλάβει τον αυτοκολλητή, αφού ο καφετεριάρχης τον μήνυσε για... προσβολή των Θείων, την ώρα που... τον έδερναν!
Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας θα δικαστεί στις 23 Μαϊου, οπότε θα εκδικαστεί και η μήνυσή του εναντίον του αυτοκολλητή, την υπεράσπιση του οποίου ανέλαβε εθελόντρια νομικός φίλη των Πανθήρων.
Θα είμαστε εκεί; Ναι.
 Ε αφού είναι γάιδαροι, τι να περιμένεις από αυτούς!(Δεν έχω τίποτα με τους γαϊδάρους τα ζώα, αλλά με τους δήθεν ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται έμβια λογικά όντα χωρίς να μας δείξουν τα κρυμμένα τους ταλέντα....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Site Translator-Μεταφραστής

Αναγνώστες

Το banner μας


Αντιγράψτε τον κωδικό για να τοποθετήσετε αυτό το banner στη σελίδα σας!

Sync it