Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

1ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ



1o ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τα φώτα στη νέα γενιά


Την ανάγκη για την ανάδειξη του πρωταγωνιστικού ρόλου της νέας γενιάς στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή της Καλλιθέας υπογράμμισε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Ασκούνης, ανοίγοντας το Σάββατο, 7/2/2009, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου – 1ου Λυκείου, το πρώτο διήμερο του Μαθητικού Φεστιβάλ, που οργανώνεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου, υπό το γενικό τίτλο «Οι μαθητές της Καλλιθέας δημιουργούν για την Καλλιθέα».
Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε με έμφαση στην καλλιτεχνική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στα σχολεία της πόλης, επισημαίνοντας ότι στο νέο θεσμό μετέχουν περίπου 800 μαθητές, με χορευτικά, μουσικά και θεατρικά σχήματα, από 27 δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια, υπό την καθοδήγηση 49 δασκάλων και καθηγητών. Ευχαρίστησε εξάλλου την οργανωτική ομάδα της Ένωσης, αποτελούμενη από τους κ.κ. Δέσποινα Αηβαλιώτη, Στέλλα Γεωργίου και Κώστα Τουλάτο, καθώς και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου για τη συμβολή του στην προσπάθεια.
Το πρώτο διήμερο του Φεστιβάλ παρακολούθησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Βάσω Μαργαρίτη και Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αθηνά Εξάρχου, Δημήτρης Κάρναβος και Ηλίας Ερμείδης, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Μπουλούκος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, διευθυντές δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων, καθώς και εκατοντάδες γονείς των μαθητών.

Πήραν μέρος σχήματα από : 2ο, 5ο, 6ο 8ο, 9ο, 11ο, 13ο, 21ο και 22ο δημοτικά σχολεία, 2ο, 6ο, 9ο, 10ο και 14ο γυμνάσια, καθώς και από το 5ο Λύκειο Καλλιθέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Site Translator-Μεταφραστής

Αναγνώστες

Το banner μας


Αντιγράψτε τον κωδικό για να τοποθετήσετε αυτό το banner στη σελίδα σας!

Sync it