Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Απαγορευμένες βόμβες διασποράς διαπραγματεύονται να κατασκευάζουν οι Ισραηλινοί στην Ελλάδα

Μέρα με τη μέρα διευρύνεται η πολεμική συνεργασία ανάμεσα στο ελληνικό και ισραηλινό αστικό κατεστημένο, γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, όλο και πιο δολοφονική.
Κερασάκι της τούρτας στα επιχειρησιακά και στρατιωτικά σχέδια που συζητήθηκαν  χθες στο Πεντάγωνο μεταξύ του ισραηλινού υφυπουργού  Άμυνας Μ.Βιλνάι με τους κ.Βενιζέλο και Μπεγλίτη ήταν η κατασκευή στις εγκαταστάσεις των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, βλημάτων 155 χιλ. για το πυροβολικό.

Πρόκειται για τα αποτρόπαια και απαγορευμένα, σε πάρα πολλές χώρες που έχουν υπογράψει και σχετική συμφωνία, βλήματα  διασποράς βομβιδίων. Τα συγκεκριμένα πυρομαχικά έχουν χρησιμοποιηθεί όχι μόνο από τις αμερινακοβρετανικές ορδές εισβολής και κατοχής στο Ιράκ, από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, αλλά τέλη Δεκέμβρη 2008-αρχές Ιανουαρίου 2009 αποτέλεσαν βασικό όπλο του ισραηλινού στρατού όταν εισέβαλε στη Γάζα. Όλοι θυμούνται τις τρομερές απώλειες και τα ολέθρια πλήγματα που επέφεραν στον άμαχο πληθυσμό, τα εκατοντάδες παιδιά που μέρες μετά τους βομβαρδισμούς συνέχιζαν να πληρώνουν με ζωές και κτηνώδους υφής τραυματισμούς, τη δολοφονική μανία του κράτους τρομοκράτη  της Μέσης Ανατολής.
Και όμως αυτά τα ολέθρια όπλα διαπραγματεύεται η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να κατασκευάζουν οι Ισραηλινοί στην ΕΑΣ, στο πλαίσιο ευρύτερων συμφωνιών, που προβλέπουν την εξασφάλιση από το Ισραήλ τμήματος των προμηθειών του Ελληνικού Στρατού και πιο συγκεκριμένα των πυρομαχικών των αρμάτων μάχης Leopard, αν και εφόσον εξαγοράσουν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα για τα οποία οι ισραηλινοί είχαν μία πρόταση.
Το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης και των υπουργών Εθνικής Άμυνας είναι το εξής: χρησιμοποιούν τις προμήθειες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ως δέλεαρ εξαγοράς και παραπέρα ιδιωτικοποίησης της ελληνικής πολεμικής βιομηχανίας από ξένες πολυεθνικές του θανάτου, εξασφαλίζοντας στην τελευταία τεχνογνωσία και πωλήσεις όπλων-πυρομαχικών στο εξωτερικό ή συντήρηση οπλικών μέσων στην Ελλάδα.
Άρα, με την Ομηρεία των χιλιάδων εργαζομένων σε Ναυπηγεία-ΕΛΒΟ-ΕΑΣ κλπ. φιλοδοξούν ότι θα γίνεται αποδεκτή η διεύρυνση της ιδιωτικοποίησης, η μείωση του προσωπικού για την διάσωση των πολεμικών βιομηχανιών που οφείλουν να είναι κερδοφόρες και  οι τεράστιες πολεμικές δαπάνες από το λαό μας που  πέφτει στην ανέχεια- ανεργία,  ενώ θα επιτυγχάνονται διεθνείς συμμαχίες-συνεργασίες και είσοδος των Ελλήνων Βιομήχανών του πολέμου στον παγκόσμιο καταμερισμό των πωλήσεων όπλων.
Στην περίπτωση των ισραηλινών πυρομαχικών διασποράς βομβιδίων η ελληνική κυβέρνηση έχει κάποιες «ηθικές» αναστολές και έντονο σκεπτικισμό για το αν θα βρεθούν πελάτες για τα απαγορευμένα πυρομαχικά.
Όμως είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστικές κυβερνήσεις των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, που συμμετείχαν σε όλους τους πολέμους και τις εισβολές των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, δεν έχουν υπογράψει  τη συμφωνία απαγόρευσής των όπλων διασποράς!
Όλες οι παραπάνω εξελίξεις αποκαλύπτουν ότι οι Έλληνες αστοί είναι αποφασισμένοι να συμμετέχουν οργανικά στους στρατούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων, είτε αυτοί αναλαμβάνουν πολεμικά είτε αστυνομικά καθήκοντα. Σε συνδυασμό και με την στρατηγικού χαρακτήρα επιλογή εμβάθυνσης των ελληνο-ισραηλινών σχέσεων. Αυτή την ανάγκη εξυπηρετεί και η απόφαση του Πενταγώνου ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη να μετασταθμεύσουν σε αεροπορική βάση του Ισραήλ, τους πρώτους μήνες του 2011, σύμφωνα με όσα προβλέπει το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης των δύο χωρών.
Το ενδεχόμενο εξάλλου ισραηλινής επίθεσης στο Ιράν αναβαθμίζει  το ενδιαφέρον των Ισραηλινών για ασκήσεις στο Αιγαίο αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας , με την κυβέρνηση να κρατά πάντα θετική στάση στις όποιες απαιτήσεις και προτάσεις τους.
Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει άμεσα να διακοπούν όλες οι σχέσεις με το κράτος του Ισραήλ.
Να αποχωρήσει άμεσα η Ελλάδα από ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ε.Ε. και να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα που βρίσκονται εκτός συνόρων.
Τα φιλειρηνικά αισθήματα του λαού μας και η δεινή οικονομική θέση που προφασίζεται κυβέρνηση-Ε.Ε.-ΔΝΤ δεν συνάδει με τους σχεδιασμούς πραγματοποίησης πολεμικών εξοπλισμών 33 δις ευρώ έως το 2015.
Θέλουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο Μπλοκάρισμα των πολεμικών εξοπλισμών και στην πρόσληψη Μισθοφόρων στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Πρέπει τώρα να κλείσουν όλες οι πολεμικές βιομηχανίες  και η παραγωγή τους να προσανατολιστεί σε ειρηνικούς σκοπούς.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Site Translator-Μεταφραστής

Αναγνώστες

Το banner μας


Αντιγράψτε τον κωδικό για να τοποθετήσετε αυτό το banner στη σελίδα σας!

Sync it