Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Σκέψεις ενός απλού ανθρώπου- Η ελπίδα της Αττικής

Μετά από εξάμηνη αποχή από τον ιστόχωρο επανέρχομαι δριμύτερος για να στηρίξω αυτόν τον ΑΓΙΟ άνθρωπο τον εξαίσιο, τον αιρετό, συνετό και κυριώς λογικό άνθρωπο.
Άδωνη Γεωργιάδη εθνοσωτήρα ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Σε εκλιπαρώ πάρε και αυτή τη λαμπρή σου σύζυγο και κάν' την αντιπεριφερειάρχη. Σε ικετεύω.
Μεγάλε αρχηγέ, σε στηρίζει το έθνος σύσσωμο στο έργο σου. Πρέπει να φέρεις αυτά τα μαγικά σπρέι που μόνο εσύ και ο Πανοραμίξ γνωρίζεις πως κατασκευάζονται για να διώξουμε τους ξένους.
Η εθνοκάθαρση προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Τολμώ να ζητήσω από ΄σενα, ω μεγάλε Ηγέτη, να διώξεις από τα πάτρια εδάφη και κάτι απόβλητα της κοινωνίας που είναι άπλυτοι, ανθέλλην ες, σκουλήκια και οπαδοί της νέας τάξης πραγμάτων που αποβλέπει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στον αφανισμό του λαμπρού ελληνικού έθνους.
Στο πρόσωπο σου οι Έλληνες βλέπουν τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Κολοκοτρώνη και τον Σόλωνα μαζί. Όλα είσαι εσύ μεγάλε αρχηγέ. Είσαι ένας σπάνιος πολιτικός που διακρίνεσαι από σωφροσύνη, διορατικότητα και κυρίως ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ (προς τους Έλληνες μόνο)
Αυτά τα σκουλήκια οι ξένοι να φύγουν όπως σωστά λες. Δεν τους θέλουμε. Τι σχέση έχουν με το έθνος μας??
Οι παππούδες μας ήταν πρόσφυγες, οι γονείς μας μετανάστες και εμείς φασίστες? Ε άμα είναι έτσι, μπουμπούκο μας αξίζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Site Translator-Μεταφραστής

Αναγνώστες

Το banner μας


Αντιγράψτε τον κωδικό για να τοποθετήσετε αυτό το banner στη σελίδα σας!

Sync it