Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2070



Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας ,ειναι αύτο που θα συμβεί αν δεν προσέξουμε αύτος θα είναι ο κόσμος που θα δοθεί σε εμάς τους νέους και αύτος θα είναι ο κόσμος που θα δόσουμε εμείς οι νέοι στα παιδιά μας αν υπάρξουν αυτά γιατί με μέσο όρο 35 χρονών ...!!!

Για αυτό αξίζει να σκέφτεστε 2 φορές πριν ανοίξετε την βρύση!!!

Σωκράτης ( περιστατικό)...

Μια μέρα εκεί που ο Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι
έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του. Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να του κάνει το τεστ της '"τριπλής διύλισης"'.
- '"Τριπλή διύλιση?!"' ρώτησε με απορία...
-Ναι, πριν μου πεις τι άκουσες για το μαθητή μου θα ήθελα να κάτσουμε για ένα λεπτό να φιλτράρουμε αυτό που θέλεις να μου πεις.
Το πρώτο φίλτρο είναι αυτό της αλήθειας.
Είσαι λοιπόν εντελώς σίγουρος ότι αυτό που πρόκειται να μου πεις είναι αλήθεια;
-Ε...όχι ακριβώς, απλά το άκουσα όμως και...
-Μάλιστα άρα δεν έχεις ιδέα αν αυτό που θέλεις να μου πεις είναι αλήθεια ή ψέματα.
Ας δοκιμάσουμε τώρα το δεύτερο φίλτρο αυτό της καλοσύνης.
Αυτό που πρόκειται να μου πεις για το μαθητή μου είναι κάτι καλό?!
-Καλό?! Όχι το αντίθετο μάλλον...
-Άρα, συνέχισε ο Σωκράτης, θέλεις να πεις κάτι κακό για το μαθητή μου αν και δεν είσαι καθόλου σίγουρος ότι είναι αλήθεια.
Ο τύπος έσκυψε το κεφάλι από ντροπή και αμηχανία.
-Παρόλα αυτά, συνέχισε ο Σωκράτης, μπορεί ακόμα να περάσεις το τεστ γιατί υπάρχει και το τρίτο φίλτρο.
Το φίλτρο της χρησιμότητας.
Είναι αυτό που θέλεις να μου πεις για το μαθητή μου κάτι που μπορεί να μου φανεί χρήσιμο σε κάτι?!
-Όχι δε νομίζω...
-Άρα λοιπόν αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό, ούτε χρήσιμο.
Γιατί θα πρέπει να το ακούσω?!
Ο τύπος έφυγε ντροπιασμένος, έχοντας πάρει ένα καλό μάθημα... Το παραπάνω περιστατικό δείχνει γιατί ο Σωκράτης ήταν τόσο σπουδαίος φιλόσοφος και έχαιρε τόσο μεγάλης εκτίμησης...

Μια πολύ παλιά ιστορία...

Μια μέρα συγκεντρώθηκαν σε κάποιο μέρος της γης όλα τα συναισθήματα και όλες οι αξίες του ανθρώπου. Η Τρέλα αφού συστήθηκε 3 φορές στην Ανία της πρότεινε να παίξουν κρυφτό. Το Ενδιαφέρον σήκωσε το φρύδι και περίμενε να ακούσει ενώ η Περιέργεια χωρίς να μπορεί να κρατηθεί ρώτησε:
"Τι είναι το κρυφτό;"
Ο Ενθουσιασμός άρχισε να χορεύει παρέα με την Ευφορία και η Χαρά άρχισε να πηδάει πάνω κάτω για να καταφέρει να πείσει το Δίλημμα και την Απάθεια -την οποία δεν την ενδιέφερε ποτέ τίποτα- να παίξουν κι αυτοί.
Αλλά υπήρχαν πολλοί που δεν ήθελαν να παίξουν:
Η Αλήθεια δεν ήθελε να παίξει γιατί ήξερε ότι ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα την αποκάλυπταν, η Υπεροψία έβρισκε το παιχνίδι χαζό και η Δειλία δεν ήθελε να ρισκάρει.

'Ένα, δύο, τρία, άρχισε να μετράει η Τρέλα.

Η πρώτη που κρύφτηκε ήταν η Τεμπελιά. Μιας και βαριόταν κρύφτηκε στον πρώτο βράχο που συνάντησε.

Η Πίστη πέταξε στους ουρανούς και η Ζήλια κρύφτηκε στην σκιά του Θριάμβου ο oποίος με την δύναμη του κατάφερε να σκαρφαλώσει στο πιο ψηλό δέντρο.
Η Γενναιοδωρία δεν μπορούσε να κρυφτεί γιατί κάθε μέρος που έβρισκε της φαινόταν υπέροχο μέρος για να κρυφτεί κάποιος άλλος φίλος της οπότε τηνάφηνε ελεύθερη. Και έτσι η Γενναιοδωρία κρύφτηκε σε μια ηλιαχτίδα.

Ο Εγωισμός αντιθέτως βρήκε αμέσως κρυψώνα ένα καλά κρυμμένο και βολικό μέρος μόνο για αυτόν.
Το Ψέμα πήγε και κρύφτηκε στον πάτο του ωκεανού.
Το Πάθος και ο Πόθος κρύφτηκαν μέσα σε ένα ηφαίστειο.

Ο Έρωτας δεν είχε βρει ακόμη κάπου να κρυφτεί. Έβρισκε όλες τις κρυψώνες πιασμένες, ώσπου βρήκε ένα θάμνο από τριαντάφυλλα και κρύφτηκε εκεί. ....1000, μέτρησε η Τρέλα και άρχισε να ψάχνει.

Την πρώτη που βρήκε ήταν η Τεμπελιά αφού δεν είχε κρυφτεί και πολύ μακριά. Μετά βρήκε την Πίστη που μίλαγε στον ουρανό με τον Θεό για θεολογία. Ένιωσε τον 'ρυθμό του Πόθου και του Πάθους στο βάθος του ηφαιστείου και αφού βρήκε την Ζήλια δεν ήταν καθόλου δύσκολο να βρει και τον Θρίαμβο. Βρήκε πολύ εύκολα το Δίλημμα που δεν είχε ακόμη αποφασίσει που να κρυφτεί.

Σιγά-σιγά τους βρήκε όλους εκτός από τον Έρωτα. Η Τρέλα έψαχνε παντού,πίσω από κάθε δένδρο, κάτω από κάθε πέτρα, σε κάθε κορφή βουνού, μα τίποτα. Όταν ήταν σχεδόν έτοιμη να τα παρατήσει βρήκε ένα θάμνο από
τριαντάφυλλα και άρχισε να τον κουνάει νευρικά ώσπου άκουσε ένα βογκητό πόνου. Ήταν ο Έρωτας που τα αγκάθια από τα τριαντάφυλλα του είχαν πληγώσει τα μάτια.

Η Τρέλα δεν ήξερε πως να επανορθώσει, έκλαιγε, ζήταγε συγνώμη και στο τέλος υποσχέθηκε να γίνει ο οδηγός του Έρωτα. Κι έτσι από τότε ο Έρωτας είναι πάντα τυφλός και η Τρέλα πάντα τον συνοδεύει...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ

Κάποτε ήταν μια κοπέλα τυφλή.
Μισούσε τον εαυτό της που ήταν τυφλή.
Μισούσε τον καθένα, εκτός από τον αγαπημένο της.
Αυτός ήταν πάντα εκεί γι'αυτήν.
Την αγαπούσε πολύ και ήταν πάντα δίπλα της.
Του είχε πει ότι αν μπορούσε να δει
τον κόσμο, τότε θα τον παντρευόταν!
Μια μέρα κάποιος της δώρισε δυό μάτια
και τότε μπόρεσε να δει τον κόσμο που τόσο πολύ ήθελε.
είδε και τον αγαπημένο της.
Εκείνος την ρώτησε γεμάτος χαρά «τώρα
που μπορείς να δεις τον κόσμο, θα με παντρευτείς;»
Η κοπέλα όμως έκπληκτη είδε ότι ο
αγαπημένος της ήταν κι αυτός τυφλός και σοκαρισμένη από αυτό,
αρνήθηκε να τον παντρευτεί.
Το αγόρι έφυγε δακρυσμένο και με πόνο
αργότερα της έστειλε ένα γράμμα.
''Απλά σε παρακαλώ, να προσέχεις τα μάτια μου..

ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ





Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται !!!
(μακάρι όλα τα grafiti να ήταν ετσι)

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ


Επιτέλους βρέθηκε απάντηση για το ποιός είναι ο καλύτερος εραστής του κόσμου!!! Είναι ο Ύπνος. Ναι και όμως είναι αλήθεια. Γιατί:

-Τους παίρνει όλους!!!!

-Σε παίρνει κάθε μέρα!!!!

-Μπορεί να σε πάρει πάνω από 1 φορά την μέρα!!!

-Σε παίρνει για πολλές ώρες!!!

-Του αρέσουν τα ομαδικά (μας πήρε ο ύπνος όλους μαζί)!!!!!

-Δεν τον ενοχλεί το μέρος (με παίρνει ο ύπνος όπου να 'ναι)!!!!!

-Αν δεν σε πάρει στεναχωριέσαι (Δεν με παίρνει ο ύπνος)!!!!!

-Έχει ιαματικές ικανότητες (με πήρε ο ύπνος και συνήλθα)!

-Είναι ύπουλος (μόλις έκλεισα τα μάτια με πήρε ο ύπνος)!!!!

-Ανυπομονείς να σε πάρει (Πότε θα με πάρει ο ύπνος)!!!!

-Αν σε πάρει για πολλές ώρες είσαι πιασμένος!!

-Σε παίρνει όποτε θέλεις!!!

-Πολλές φορές μας προτρέπουν να τον πάρουμε (ξάπλωσε να σε πάρει ο ύπνος)!!!

-Ζηλεύουμε αν τον παίρνουν μόνο οι άλλοι ( σε πήρε ο ύπνος, και τον πήρα και εγώ λιγάκι)!!!!

Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ




Μερικές φορές, μπορεί να εχουμέ πολλές ατυχίες στη ζωή αλλά πάντα αξίζει να προσπαθούμε για το καλύτερο που μπορούμε , όπως έκανε αυτός ο άνθωπος!!!

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ...‏



ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!!!

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤHΣ ΤΩΝ 100 $ - OLPC One Laptop per Child.



Στο πλαίσιο της Δράσης «Ψηφιακή Τάξη» πραγματοποιείται διανομή «Μαθητικού Φορητού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή» σε όλους τους μαθητές που εγγράφονται κατά το σχολικό έτος 2009-2010 στην Α' τάξη του Γυμνασίου. Η απόκτηση του φορητού υπολογιστή από τους μαθητές θα γίνει δωρεάν, με τη χορήγηση κουπονιού το οποίο αντιστοιχεί σε φορητό υπολογιστή συνολικής αξίας 450 ευρώ.
Η Δράση «Ψηφιακή Τάξη» αποσκοπεί στην εξοικείωση των μαθητών με τις νέες τεχνολογίες, στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους σχετικά με τη χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή και στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, για το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας. Η «Ψηφιακή Τάξη» εντάσσεται στην Ψηφιακή Στρατηγική της Κυβέρνησης και χρηματοδοτείται με εθνικούς και Ευρωπαϊκούς πόρους, μέσω του Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» (ΕΣΠΑ 2007-2013). Σκοπός της είναι η αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος μέσα από την αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών κατά την εκπαιδευτική διαδικασία.
Οι ελάχιστες τεχνικές προδιαγραφές του μαθητικού υπολογιστή περιγράφονται στο συνημμένο πίνακα.

Το πρόγραμμα «Ένας υπολογιστής για κάθε παιδί» ή «Ο υπολογιστής των 100 ΔΟΛΑΡΙΩΝ» που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια με πρωτοβουλία του ελληνικής καταγωγής διευθυντή / ερευνητή τού MIT Media Lab Νίκολας Νεγκροπόντε έχει βρει υποστηρικτές σε πολλές χώρες του κόσμου.

Από τον Ιανουάριο του 2005, όταν ο Νίκολας Νεγκροπόντε του ΜΙΤ παρουσίασε τις λεπτομέρειες του προγράμματος για την κατασκευή του υπολογιστή των 100 δολαρίων, έως και σήμερα καταγράφηκαν πολλές δηλώσεις δυσπιστίας. Τα μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας των υπολογιστών σνόμπαραν την προσπάθεια ή προσπάθησαν ακόμη και να τη σαμποτάρουν, όμως, στο τέλος, βρέθηκαν οι συνεργάτες, οι μονάδες παραγωγής, αλλά και οι πελάτες.

Ο γνωστός υπολογιστής των 100$, ο οποίος πρόκειται να διατεθεί σε παιδιά από όλο τον κόσμο μέσω του οργανισμού One Laptop Per Child (OLPC) φέρει πλέον την ονομασία 2B1: The Children's Machine, ενώ η κατασκευή του θα ξεκινήσει το πρώτο μισό του 2007.


Ο κατάλογος των χωρών που δηλώνουν πως θα προωθήσουν τον υπολογιστή στους μαθητές, οι οποίοι αποτελούν και τον βασικό στόχο του προγράμματος, μεγαλώνει διαρκώς - και σε αυτήν τη λίστα θα βρείτε και την Ελλάδα.

Μια πολυμελής ομάδα εθελοντών εργάζεται προκειμένου ο υπολογιστής να προσαρμοστεί στην ελληνική γλώσσα, ενώ, ταυτόχρονα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η προσπάθεια για τη δημιουργία των εφαρμογών που θα χρησιμοποιούνται από τους δασκάλους και τους μαθητές της χώρας μας.

Ίσως με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα θα κατορθώσει να καλύψει το κενό που τη χωρίζει με τις χώρες της πρώτης ταχύτητας της Ε.Ε. όσον αφορά τη χρήση της πληροφορικής στην εκπαίδευση.

Με προφανή στόχο τη διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα, από τον υπολογιστή έχουν αφαιρεθεί αρκετά από τα εξαρτήματα και τα περιφερειακά που βρίσκουμε στα «κανονικά» συστήματα του εμπορίου.


Ο προτεινόμενος υπολογιστής των 100 δολλαρίων χρησιμοποιεί Linux ως λειτουργικό σύστημα, διαθέτει δύο τρόπους λειτουργίας της οθόνης — ο πρώτος είναι έγχρωμη οθόνη και ο δεύτερος είναι ασπρόμαυρη οθόνη που προσφέρει δυνατότητα ανάγνωσης ακόμη και όταν είναι εκτεθειμένη στον ήλιο.

Αυτός ο υπολογιστής έχει επεξεργαστή 400MHz με 128MB DRAM μνήμης, έχει 512MB Flash μνήμη, δεν έχει σκληρό δίσκο αλλά διαθέτει τρεις USB θύρες.
Ο υπολογιστής θα διαθέτει ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο η οποία, μεταξύ άλλων, προσφέρει δυνατότητα αυτορυθμιζόμενης δικτύωσης μεταξύ των υπολογιστών.

Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε υπολογιστής θα μπορεί να επικοινωνεί με τους πλησιέστερους υπολογιστές, δημιουργώντας ευκαιριακά ένα τοπικό δίκτυο (Local Area Network, LAN).
Οι υπολογιστές αυτοί α χρησιμοποιούν πρωτοποριακές μορφές τροφοδοσίας (συμπεριλαμβανομένης μιας κουρδιστής γεννήτριας) και θα μπορούν να κάνουν οτιδήποτε εκτός από το να αποθηκεύσουν μεγάλο όγκο δεδομένων.


Τι θα συμβεί αν σε μία περιοχή δεν υπάρχει ακόμα δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος;
.
Οι περιγραφές του υπολογιστή των 100 δολαρίων αναφέρουν μια ενσωματωμένη γεννήτρια που λειτουργεί με μανιβέλα και που παράγει ενέργεια σε χρονική αναλογία χρόνος περιστροφής / χρόνος λειτουργίας = 1 /100. (H ίδια αναλογία ισχύει χονδρικά ανάμεσα από την ενέργεια που απαιτείται για την περιστροφή με την ενέργεια που αποθηκεύεται).
.
Μια μανιβέλα όμως 6 ιντσών (15,24 εκ.) που παίρνει δυο στροφές στο δευτερόλεπτο θα προϋπέθετε για μια αποθήκευση ενέργειας 100 Watt δύναμη 11,8 pounds (5, 3 kg), εφόσον δεν θα υπάρχουν απώλειες στη δημιουργία και στην αποθήκευση.
.
Μια προσπάθεια δηλαδή που θα κούραζε ένα ενήλικα πολύ πριν καταφέρει να αποθηκεύσει 100 Watt!
.
.


Τα κυριότερα επιχειρήματα υπέρ της διάδοσης του υπολογιστή των 100 δολλαρίων είναι το χαμηλό κόστος, η εξασφάλιση πρόσβασης στο Διαδίκτυο από όλους τους μαθητές μέσα από ένα έξυπνο σύστημα δικτύωσης, η παραπέρα ανάπτυξη του ανοιχτού λογισμικού σε εκπαιδευτικές εφαρμογές.
Ο εμπνευστής του υπολογιστή των 100 δολαρίων, αν και ο ίδιος είναι επιστήμονας υπολογιστών, διακηρύσσει με αυτοπεποίθηση «It’s an education project, not a laptop project».
.


Κατά τον Νίκολας Νεγκροπόντε, για τα 1,8 δισεκατομμύρια παιδιά του πλανήτη, o φορητός υπολογιστής των 100 δολαρίων θα γίνει το όχημα για την πλήρη αλλαγή νοοτροπίας, σκέψης και δράσης του κόσμου μας!



Να και 2 link για να δείτε

http://www.youtube.com/watch?v=c-M77C2ejTw

http://www-static.laptop.org/el/vision/mission/faq.shtml




Ο 25χρονος Paul Boyes δεν περίμενε ότι θα την πατήσει έτσι. Η αστυνομία του την ε΄χιε στημένη έξω από το σπίτι το9υ και μόλις του έκαναν έλεγχο βρήκαν την ηρωίνη που είχε κρύψει με αυτόν τον περίεργο τρόπο. Είχε βάλει 6 σακουλάκια με το ναρκωτικό μέσα σε ένα αυγό έκπληξη και το ...

είχε τοποθετήσει στα οπίσθιά του. Αυτό που θα ρωτούσε ο καθένας ήταν για πιο λόγο να τα βάλει στο αυγό, υπήρχε περίπτωση όταν έβρισκαν το αυγό οι αστυνομικοί να μην το θεωρήσουν ύποπτο; Υπάρχει κανένας φυσιολογικός άνθρωπος που κυκλοφορεί με σοκολατένια αυγά εκει πέρα. Στη φυλακή είναι τώρα ο paul, 3 χρόνια έφαγε.



Facebook


Το facebook είναι ένας κοινωνικός ιστοχώρος δικτύωσης που ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου του 2004. Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν μέσω μηνυμάτων με τις επαφές τους και να τους ειδοποιούν όταν ανανεώνουν τις προσωπικές πληροφορίες τους. Όλοι έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο να συμμετάσχουν σε δίκτυα που σχετίζονται μέσω πανεπιστημίου, θέσεων απασχόλησης ή γεωγραφικών περιοχών.
Ο Mark Zuckerberg ίδρυσε το Facebook ως μέλος του πανεπιστημίου του Harvard. Αρχικά δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο οι φοιτητές του Harvard ενώ αργότερα επεκτάθηκε για την Ivy League. Το όνομα της ιστοσελίδας προέρχεται από τα έγγραφα παρουσίασης των μελών πανεπιστημιακών κοινοτήτων μερικών Αμερικάνικων κολεγίων και προπαρασκευαστικών σχολείων που χρησιμοποιούσαν οι νεοεισερχόμενοι σπουδαστές για να γνωριστούν μεταξύ τους. Πολύ αργότερα το δικαίωμα συμμετοχής επεκτάθηκε για όλους τους σπουδαστές πανεπιστημίων, κατόπιν για τους μαθητές σχολείων και τέλος για κάθε άνθρωπο του πλανήτη που η ηλικία του ξεπερνούσε τα 13 χρόνια.
Το Facebook σήμερα έχει πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, κατατάσσοντας το έτσι στην λίστα ταξινόμησης του Alexa ως ένα από τα δημοφιλέστερα web site του πλανήτη. Επίσης το Facebook είναι ένα από τα δημοφιλέστερα site για ανέβασμα φωτογραφιών με πάνω από 14 εκατομμύρια φωτογραφίες καθημερινά. Με αφορμή την δημοτικότητα του, το Facebook έχει υποστεί κριτική και κατηγορηθεί σε θέματα που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα και τις πολιτικές απόψεις των ιδρυτών του. Ωστόσο η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παραμένει η πιο διάσημη κοινωνική περιοχή δικτύωσης σε πολλές αγγλόφωνες χώρες

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΙΝΔΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ



Καιρός ήταν να εκτελεστεί το διάταγμα...!!!‏

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ , ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ;



Αυτή η φωτογραφία δηµοσιεύτηκε σε µία ινδική εφηµερίδα µε την ακόλουθη λεζάντα:
«Μόνον όποιος είναι φτωχός και ξέρει τι θα πει πείνα ενεργεί µε τόση γενναιοδωρία....
Τι θλιßερό που ο άνθρωπος δεν είναι πάντα έτσι»










Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

> Ένας Έλληνας τρώει ήσυχα-ήσυχα
> το πρωινό του σε ένα εστιατόριο,
> όταν
> ένας τυπικός Αμερικάνος
> τουρίστας, μασώντας προκλητικά
> τσίχλα, έρχεται και
> κάθεται απροσκάλεστος δίπλα
> του. Ο Έλληνας τον αγνοεί, και ο
> Αμερικάνος
> =C Eυσαρεστημένος, ξεκινάει την
> παρακάτω κουβέντα.
> > Aμερικάνος: - Τρώτε ολόκληρο
> το ψωμί, εσείς οι Έλληνες;
> Έλληνας
> (βαριεστημένα): - Φυσικά.
> > Αμερικάνος: - Εμείς όχι. Τρώμε
> μόνο το εσωτερικό, το εξωτερικό
> το βάζουμε
> σε ένα κοντέινερ, το
> ανακυκλώνουμε, το κάνουμε
> κρουασάν και τα πουλάμε στους
> Έλληνες.
> > Ο Έλληνας ακούει ατάραχος.
> > Αμερικάνος: - Τρώτε μαρμελάδα
> εσείς οι Έλληνες;
> > Έλληνας: - Φυσικά.
> > Αμερικάνος: - Εμείς πάλι όχι.
> Τρώμε φρέσκα φρούτα. Τα
> υπολείμματα,
> κουκούτσια, φλούδες, κλπ, τα
> βάζουμε σε ένα κοντέινερ, το
> ανακυκλώνουμε, τα
> κάνουμε μαρμελάδα και τα
> πουλάμε στους Έλληνες.
> > Ατάραχος ο Έλληνας τον ακούει
> δίχως να μειδιάσει. Και ρωτά με
> τη σειρά
> του.
> > Έλληνας: - Τα προφυλακτικά τι
> τα κάνετε αφού πηδήξετε;
> > Αμερικάνος: - Τα πετάμε
> φυσικά.
> > Έλληνας: - Εμείς, πάλι, όχι. Τα
> βάζουμε σε ένα κοντέινερ, το
> ανακυκλώνουμε, τα κάνουμε
> τσίχλες και τα πουλάμε στους
> Αμερικάνους. Αυτά με
> γεύση φρούτων γίνονται
> ανάρπαστα...

ΔΥΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

>ΔΥΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
>
>1η ερώτηση: Αν γνωρίζατε μια γυναίκα που ήταν έγκυος και είχε ήδη 8
>παιδιά, 3 εκ των οποίων ήταν κουφά, 2 τυφλά, ένα διανοητικά καθυστερημένο
> και η ίδια είχε σύφιλη, θα τη συμβουλεύατε να κάνει έκτρωση;.
>
Διαβάστε την επόμενη ερώτηση προτού δείτε την απάντηση γι' αυτή την ερώτηση.
>
>2η ερώτηση: Είναι καιρός να εκλέξετε τον νέο πλανητάρχη, και η δική σας
>ψήφος θα κρίνει το αποτέλεσμα. Σας παραθέτουμε τα προφίλ των τριών
>υποψηφίων.
>
>Υποψήφιος Α
>Συνεργάζεται με διεφθαρμένους πολιτικούς, και συμβουλεύεται αστρολόγους.
> Είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις. Καπνίζει 3 πακέτα τσιγάρα τη μέρα και
>πίνει 8 με 10 μαρτίνι τη μέρα.

>Υποψήφιος Β
>Τον έδιωξαν από το πολιτικό του γραφείο δυο φορές, ξυπνάει το μεσημέρι,
>έκανε χρήση οπίου στο κολέγιο και πίνει μισό μπουκάλι <<σκατς>> κάθε
>βράδι.

>Υποψήφιος Γ
>Έχει λάβει παράσημο στον πόλεμο. Είναι χορτοφάγος, δεν καπνίζει, πίνει
>μια μπίρα μια στο τόσο και ποτέ δεν απάτησε τη γυναίκα του.
>
>
>
> Ποιόν θα ψηφίζατε; Αποφασίστε πρώτα, χωρίς να δείτε τις απαντήσεις.
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
>
>Ο υποψήφιος Α είναι ο Φράνκλιν Ντ. Ρούσβελτ.
>
>Ο υποψήφιος Β είναι ο Γουίνστον Τσόρτσιλ.
>
>Ο υποψήφιος Γ είναι ο Αδόλφος Χίτλερ !!!!
>
>
> Επίσης, η απάντηση στην ερώτηση της έκτρωσης... Αν απαντήσατε ναι, τότε
>μόλις <<σκοτώσατε>> τον Μπετόβεν



Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Αγαπητό PC- Solutions,
  • Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.
  • Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα: Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.
  • Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια, ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.

Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition... αλλά εις μάτην.

Μια απελπισμένη γυναίκα.

AΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ:

Αγαπητή "Απελπισμένη γυναίκα:

Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το

Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη.

Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση.

Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.

ΠΡΟΣΟΧΗ

* Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2..5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου "Δυνατό ροχαλητό", που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).

* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregisterd (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρης καταστροφή του λειτουργικού).

Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές.

Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με autoupdate, Καυτά Εσώρουχα 5.3 και το Δημιουργικά Τρομερής Κορμάρας 10.1 με την επιλογή "εκτέλεση κατά την εκκίνηση"

Με εκτίμηση - Ο admin ZODI

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ


ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔYΝΑΜΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΠΑΝΙ !

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ video ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΜΙΚΡΟ-ΠΥΡΚΑΪΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ !
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ video.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΪΑ..

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ, ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΗΚΟΥΣ 3,00m ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΝΕΡΟ 1,5lit ΧΥΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΜΜΕΝΟΥ ΣΚΕΥΟΥΣ, ΑΤΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ.
Η ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΥ ΕΚΤΙΝΑΣΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΛΑΔΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΠΥΡΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΥΨΟΣ 11 m ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ.
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, Η ΠΥΡΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΧΤΥΠΑ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.
ΕΠΙΣΗΣ :
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΖΑΧΑΡΗ ή ΑΛΕΥΡΙ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΛΑΔΙ. ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΥΟ ΡΑΒΔΩΝ ΔΥΝΑΜΙΤΗ!




ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΟΥΝ

>ΔΥΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
>
>1η ερώτηση: Αν γνωρίζατε μια γυναίκα που ήταν έγκυος και είχε ήδη 8
>παιδιά, 3 εκ των οποίων ήταν κουφά, 2 τυφλά, ένα διανοητικά καθυστερημένο
> και η ίδια είχε σύφιλη, θα τη συμβουλεύατε να κάνει έκτρωση;.
>
Διαβάστε την επόμενη ερώτηση προτού δείτε την απάντηση γι' αυτή την ερώτηση.
>
>2η ερώτηση: Είναι καιρός να εκλέξετε τον νέο πλανητάρχη, και η δική σας
>ψήφος θα κρίνει το αποτέλεσμα. Σας παραθέτουμε τα προφίλ των τριών
>υποψηφίων.
>
>Υποψήφιος Α
>Συνεργάζεται με διεφθαρμένους πολιτικούς, και συμβουλεύεται αστρολόγους.
> Είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις. Καπνίζει 3 πακέτα τσιγάρα τη μέρα και
>πίνει 8 με 10 μαρτίνι τη μέρα.

>Υποψήφιος Β
>Τον έδιωξαν από το πολιτικό του γραφείο δυο φορές, ξυπνάει το μεσημέρι,
>έκανε χρήση οπίου στο κολέγιο και πίνει μισό μπουκάλι <<σκατς>> κάθε
>βράδι.

>Υποψήφιος Γ
>Έχει λάβει παράσημο στον πόλεμο. Είναι χορτοφάγος, δεν καπνίζει, πίνει
>μια μπίρα μια στο τόσο και ποτέ δεν απάτησε τη γυναίκα του.
>
>
>
> Ποιόν θα ψηφίζατε; Αποφασίστε πρώτα, χωρίς να δείτε τις απαντήσεις.
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
>
>Ο υποψήφιος Α είναι ο Φράνκλιν Ντ. Ρούσβελτ.
>
>Ο υποψήφιος Β είναι ο Γουίνστον Τσόρτσιλ.
>
>Ο υποψήφιος Γ είναι ο Αδόλφος Χίτλερ !!!!
>
>
> Επίσης, η απάντηση στην ερώτηση της έκτρωσης... Αν απαντήσατε ναι, τότε
>μόλις <<σκοτώσατε>> τον Μπετόβεν







Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ


Οι πιθανότητες για να τραβήξεις αυτή τη φωτογραφία είναι μία στο εκκατομύριο.




Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΔΙΑΚΟΠΕΣ


Έφτασε η στιγμή που πολλοί από εμάς φεύγουν για διακοπές....Ωραία μεν αλλά δε θα έχουμε internet οπότε περίπου για 2 μήνες δε θα ανεβάζουμε θέματα τόσο συχνά.Να ξέρετε πως θα επιστρέψουμε δριμύτεροι.......



ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

SCHOOLWAVE 2009





Στο πλαίσιο του 23ου Φεστιβάλ Υμηττού, η ομάδα Schooligans, σε συνεργασία με τους Δήμους Υμηττού και Βύρωνα, παρουσιάζει ακόμη ένα δυνατό μαθητικό Schoolwave!

Στο Schoolwave μετέχουν 21 μαθητικά συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα, επιλεγμένα ανάμεσα σε 250 περίπου συγκροτήματα που δηλώνουν κάθε χρόνο συμμετοχή. Την επιλογή κάνουν: ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Πετρίδης, οι συνθέτες Νίκος Κυπουργός και Γιώργος Κουμεντάκης, τα συγκροτήματα Raining Pleasure και Rotting Christ και ο Χρήστος Ιωαννίδης από τους Schooligans.

Θα δώσουν συναυλία και γνωστά συγκροτήματα-τραγουδιστές και συγκροτήματα από παλιότερα schoolwaves!Ένας από αυτούς θα είναι και ο Γιάννης Αγγελάκας με τους Επισκέπτες!

Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών του φεστιβάλ, συρρέουν σε αυτό χιλιάδες νέοι απ’ όλη την Ελλάδα (την περσινή χρονιά έφτασαν τους 20.000) για να ακούσουν τους συνομήλικούς τους να παίζουν όλα τα είδη μουσικής: rock, metal, jazz, έντεχνο, pop, punk, ska-punk… μέχρι και παραδοσιακά! Κάθε χρόνο προσκαλούνται και μαθητικά συγκροτήματα από χώρες της Ευρώπης.

Στον χώρο του φεστιβάλ γίνονται την ίδια στιγμή πολλές παράλληλες εκδηλώσεις: graffiti, breakdance show, επίδειξη bmx και skate σε ειδική ράμπα.

Όλα αυτά στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη 03/07/2009 έως 05/07/2009

Τα ελληνικά μαθητικά συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν το schoolwave είναι τα εξής:(με αλφαβητικλη σειρά)

6 o’ FUNK
Funk rock

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

6ofunk.jpg



AGAIN
Rock

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

again.jpg



BLEEZE
Alternative rock

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

bleeze.jpg



BLUE JAZZ FICTION
Jazzοκατάσταση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

bluejazzfiction.jpg



DECKSTAND
Pop Punk/Punk Rock

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

deckstand.jpg



DOMINO
Ελληνικο ροκ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

domino.jpg



EVA & ADAM’ S GARDEN
Alternative rock

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

evaandadamsgarden.jpg



























FOOLSTOP
Alternative / Indie

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

foolstop.jpg



ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

forevernaday.jpg



HATE
Thrash/ Death Metal

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

hate.jpg



HEADSHOT
Metal/ Thrash

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

headshot.jpg



ΚOOL A’ SHAKE
Funk/ Rock

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

koolashake.jpg



LAYIL
Metal

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

layil.jpg




LOS MUJEROS
Jazz/ Blues/ Experimental

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

losmujeros.jpg


L.O.S.T.
Pop/ Punk

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

lost.jpg




LOST FOR WORDS
Ska/ Reggae/ Punk

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

lostforwords.jpg



MESTORAL
Metal

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

mestoral.jpg




PARAFERNELIA
Hard rock/ Heavy metal

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

parafernelia.jpg




RIPPED KILTS
Kilt punk/ Hardcore

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

rippedkilts.jpg




VIETNOW
Rapcore/Experimental

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

vietnow.jpg





WITH ALL OF MY REGRETS
New Wave/ Screamo

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

withallofmyregrets.jpg







Τα 2 ξένα μαθητικά συγκροτήματα είναι τα εξής:


FUN’ KEYS
Funk rock

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

funkeys.jpg




DEEP KICK
Funky punk rock

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ LIVE @ SCHOOLWAVE 2009

deepkick.jpg


Ορίστε και το πρόγραμμα του φετινού schoolwave:




Site Translator-Μεταφραστής

Αναγνώστες

Το banner μας


Αντιγράψτε τον κωδικό για να τοποθετήσετε αυτό το banner στη σελίδα σας!

Sync it